logo
RNTV Live

Mama şi fiul său de doi ani din Cocorăştii Mislii daţi dispăruţi, găsiţi. Unde erau

4fa88898-b539-4b26-8da8-4c5c5138bd43
Mihai Constantinescu

Căutări cu rezultate pozitive

Mama şi fiul său de doi ani din Cocorăştii Mislii daţi dispăruţi, găsiţi. Unde erau?

Despre dispariţia de la domiciliu a Anei  Maria Arsene de în vârstă de 27 de ani, din comuna Cocorăștii Mislii, sat Țipărești şi fiul său de doi ani s-a aflat în seaar zilei de 4 augiust a.c.. Cei doi  ar fi plecat voluntar către Biserica Mălăiești, fără a mai reveni la domiciliu.

În urma sesizării, polițiștii prahoveni au demarat activități specifice în vederea depistării celor doi, acționând cu forțe mărite.

Astfel, din verificările efectuate, informațiile obținute, cât și vizionarea camerelor de filmat din mai multe localități, polițiștii au stabilit traseul urmat de femeia de 27 de ani. Acesta a fost: sat Țipărești- com. Dumbrăvești- mun. Ploiești( autogara din zona Spitalului Județean de Urgență Ploiești Gara de Vest Ploiești. Apoi a urcat într-un tren cu destinația Gara de Nord- mun. București, anunţă reprezentanţii IJP Prahova.

Întrucât cei doi, mama și fiul, au fost dați în urmărire generală, în această dimineață, 06.08.2019, un bărbat din mun. București (cunoștință mai veche a familiei) s-a prezetat împreună cu numita ARSENE ANA-MARIA și fiul acesteia, la sediul Postului de Poliției Cocorăștii Misli. S-a precizat că aceasta ar fi ajuns la domiciliul său în seara de 05.08.2019, și a aflat că este căutată în urma informațiilor apărute în mass-media, potrivit sursei citate.

Menționăm faptul că, în această perioadă, atât numita ARSENE ANA-MARIA, cât și fiul acesteia, nu au fost victime ale vreunei infracțiuni.
În cauză, au fost contactați reprezentanți ai D.G.A.S.P.C. Prahova, pentru luarea măsurilor conform competenței.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor