logo
RNTV Live

Mama reținută după ce și-a bătut copilul pe care inițial îl abandonase

copil_batut
Dumitrescu Vlad

O femeie în vârstă de 27 de ani, care a devenit mamă la vârsta de 15 ani, a fost reţinută de către poliţiştii argeşeni sub acuzaţia că şi-a abuzat, în mod repetat, fiul. Ea este suspectată că, după ce iniţial şi-a abandonat copilul, lăsându-l în grija autorităţilor, câţiva ani mai târziu a decis să îl ia acasă, după ce s-a căsătorit şi a mai avut un copil. Viaţa băiatului alături de mama naturală a devenit un coşmar, aceasta bătâdu-l în mod repetat şi interzicându-i să mănânce la masă alături de fratele său şi de tatăl vitreg.

Femeia de 27 de ani din judeţul Argeş, care trăieşte într-o localitate din apropiere de Piteşti, a născut pe vremea când avea 15 ani şi iniţial şi-a abandonat băiatul, lăsându-l în grija statului.

Câţiva ani mai târziu, când şi-a refăcut viaţa alături de alt bărbat, cu care mai are un băiat, ea a decis să ia acasă copilul cel mare. 

Odată ajuns alături de mama sa naturală, viaţa băiatului s-a transformat într-un calvar. 

Surse din anchetă au declarat pentru News.ro că verificările poliţiştilor au scos la iveală faptul că băiatul, care nu este un copil dificil şi are note bune la şcoală, era bătut în mod constant, nu avea voie să mănânce la masă alături de ceilalţi membri au familiei, ci trebuia să aştepte ca aceştia să termine pentru a putea mânca şi el, nu primea niciodată cadouri de ziua lui sau de Crăciun, aşa cum primea fratele lui mai mic.

Cazul a atras atenţia autorităţilor atunci când un poliţist a mers la şcoala unde copilul este elev şi care a văzut urme de violenţă pe corpul băiatului. Omul legii a aflat, astfel, că băiatul fusese bătut cu o zi înainte cu o mătură. 

Femeia este cercetată de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, pentru comiterea infracţiunilor de violenţă în familie sub aspectul lovirii sau altor violenţe, în formă continuată, respectiv rele tratamente aplicate minorului. 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor