logo
RNTV Live

Mama copilului lovit de două mașini: „Nu l-am făcut ca să mi-l călcați voi!”

IMG_20230307_231735_193
Ștefan Petre

În Ploiești, un minor în vârstă de 10 ani a fost lovit de un autoturism și proiectat într-un alt autoturism, în timp ce se afla în traversarea părții carosabile, pe bicicletă.

Cele două mașini erau conduse de un bărbat de 57 de ani și o femeie de 41 de ani, conform IJP Prahova, citat de publicația Prahova Economică.

În urma accidentului, copilul a fost transportat la spital pentru îngrijiri, iar mama sa a publicat niște mesaje și imagini sfâșietoare pe rețelele de socializare.

Asta se întâmplă în România când încerci să treci pe trecere! Mulțumesc șoferilor, că au fost 2, că unul sigur vorbea la telefon!

„Chiar m-am asigurat, mami!!”

De câte astfel de nenorociri mai este nevoie?! Un copil de 10 ani împliniți acum o lună să fie LOVIT DE DOUĂ MAȘINI! Băi, două, nu una!

Pe Cameliei, nord, Gostat! Știți că 72 de ore e sub supraveghere continuă… oare pe șoferii ăștia cine i-a traumatizat atât de grav de nu l-au vazut pe moacă asta mic… și eu lupt să îi țin independenți și curajoși…

Copilașul ăsta dulce și blând și extraordinar a venit pe lume prematur, cu anumite dificultăți la nastere… eu nu l-am făcut să mi-l călcați voi! Nu știu cum să vă spun… dar mai uitați-vă un pic și în jur!”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor