logo
RNTV Live

Mâine, la prânz, vedem handbal de calitate la “Olimpia”!

handbalistele-de-la-csm-ploiesti-mai-bune-o-repriza-decat-campioana-en-titre-care-joaca-si-in-liga-campionilor-partea-a-doua-le-a-apartinut-total-tizelor-din-bucuresti
Cristian Anghelescu

Ce se poate anunța la această oră, cu siguranță, este că partida contând pentru prima etapă a Ligii Naţionale de handbal feminin, dintre CSM Ploieşti şi HC Zalău, se va desfășura mâine, începând cu ora 12:00, în Sala Sporturilor “Olimpia”.

În această dimineață, la Policlinica cu Plată de pe strada Decebal, elevele antrenorului Neven Hrupec au făcut vizita medicală iar în această după-amiază, de la orele 18:00, au programată o ultimă ședință de pregătire în perspectiva debutului de mâine.

Toate cele opt handbaliste care au făcut deplasarea victorioasă în Insulele Feroe, Dragica Tatalovic, Alina Dumitru, Marina Dmitrovic, Daciana Balaban-Curtean, Andreea Chiricuţă, Carmen Gheorghe, Ionela Dinu şi Izabela Mitrescu, la care se vor adăuga Iryna Burtea-Shutska și Ivana Bozovic, plus câteva junioare ale clubului, vor compune lotul dorit victorios în fața sportivelor lui Gheorghe Tadici.

Cum deja se cunoaște, Ramona Farcău, Nicoleta Tudor, Mihaela Tivadar, Aneta Pârvuţ-Udriştoiu şi Oana Apetrei au părăsit Ploieștiul, în ultima perioadă, din cauza problemelor financiare existente.

“Este clar, acum, dacă s-a anunțat că meciul va avea loc, înseamnă implicit că se poate vorbi despre rezolvarea problemelor de la CSM Ploieşti! Să dea Dumnezeu să fie așa pentru că niciuna dintre noi nu ne dorim decât să intrăm pe teren și să câștigăm! Orice joc! Este spiritul care animă orice sportiv și vom face toate eforturile să învingem trupa din Zalău! Știu, nu va fi ușor mai ales în condițiile despărțirii de celelalte fete, dar noi o să luptăm până la ultimul strop de energie pentru victorie!” a declarat handbalista Daciana Balaban Curtean pentru Republikanews.

Partida de mâine va fi arbitrată de Marian Drăghici şi Victor Drăguţ (ambii din Vrancea) şi îl va avea ca observator pe Vlad Ionescu (Bucureşti).

sursa foto: csmploiesti

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor