logo
RNTV Live

Mâine dimineaţă nu vom putea plăti rovinieta prin SMS

Rovinieta_SZ
rnews

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează utilizatorii reţelei de drumuri naţionale din România că în data de 9 februarie 2017 începând cu ora 5.00, pentru o perioadă de maxim o oră, s-ar putea întrerupe funcţionarea sistemului de emitere a rovinietei prin SMS.

„Este posibil ca emiterea rovinietelor şi a peajelor prin intermediul serviciului de mesaje scurte (SMS) să fie întreruptă ca urmare a unor lucrări de mentenanţă la sistemul informatic”, precizează CNAIR.

Compania informează utilizatorii reţelei de drumuri naţionale că achitarea peajului pentru trecerile efectuate pe la podurile peste Dunăre de la Feteşti-Cernavodă, în data de 9 februarie 2017, se poate realiza până cel târziu ora 24 a zilei de 10 februarie 2017.

„Pentru ziua de 9 februarie 2017, utilizatorii reţelei de drumuri naţionale care folosesc infrastructura pentru care se aplică tariful de utilizare, în intervalul în care emiterea prin SMS nu este disponibilă, pentru evitarea aplicării sancţiunii contravenţionale, au obligaţia de a achita rovinieta în punctele de distribuţie aparţinând celorlalţi distribuitori autorizaţi”, precizează CNAIR.

sursa mediafax.ro

foto sursa zilei.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor