Mai mulţi prahoveni bănuiţi că duceau fete în Spania pentru a le explota sexual, percheziţionaţi de poliţişti/ Video

sursa foto Buna Ziua Brasov
cautam-reporteri-republikanews

Percheziţii de amploare în România şi Spania

Pentru ei Spania era ca o a doua casă. Era locul unde fetele racolate erau obligate să le producă bani. Afacerile le-au fost însă distruse. Poliţiştii specializați în combaterea criminalității organizate din Ploieşti și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au efectuat  8 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de trafic de persoane și proxenetism. Simultan cu acțiunea derulată în România, în Madrid, Spania, au fost efectuate 4 percheziții.

Cercetările au scos la iveală că din grupul infracţioanl făceau parte 11 persoane. Aceştia au început să racoleze fete în urmă cu trei ani. mai precis din 2014. Tinerele erau aduse din România şi obligate să se prostitueze în Spania. Au fost efectuate 8 percheziții domiciliare în județele Prahova și Giurgiu.

just insolv sprl

În urma perchezițiilor fost descoperite și ridicate, în vederea cercetărilor, mai multe sisteme informatice și înscrisuri ce prezintă relevanță probatorie în cauză, telefoane mobile, două pistoale cu aer comprimat, de tip air soft și un pistol cu gaz, deținut fără autorizație.

Totodată, au fost puse în executare 4 mandate de aducere pe numele bănuiților aflați pe teritoriul României.

La percheziții au participat şi jandarmi

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here