Mai multe străzi din Ploieşti intră în reparaţii. Vezi care sunt!

Mai multe străzi din Ploieşti intră în reparaţii. Vezi care sunt
angajare

Încep reparaţiile de străzi

Mai multe străzi din Ploieşti intră în reparaţii. Vezi care sunt!

Veşti bune pentru cetăţenii nemulţumiţi de străzile din Ploieşti. De mâine, 30 octombrie 2019, se vor desfășura lucrări de reparații/întreținere pe străzile din zona de vest a orașului (Enăchiță Văcărescu, Gh. Grigore Cantacuzino), precum și pe străzile Tache Ionescu, I.L. Caragiale.

Lucrările vor fi executate în baza contractului având ca obiect “Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări ( cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban”.

 

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

1 COMENTARIU

  1. S-au facut unele lucrari pe Tache Ionescu, Cantacuzino , Enechita Vacarescu si Caragiale , dar in special la partea carosabila . Locuiesc pe Caragiale iar trotuarele, pe unele porțiuni sunt pur și simplu impracticabile chiar și de un pieton obișnuit, ca să nu mai vorbim, de exemplu, despre o persoană cu dificultăți în deplasare sau mămicile cu cărucioare de copii. La ora actuala exista gropi care sunt un adevarat pericol, cu un risc foarte ridicat , pentru deplasarea pietonilor. Oricum trotuarele de pe Caragiale nu se pot numii trotuare .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here