logo
RNTV Live

Maghiarii n-au mințit: au afișat harta „Ungariei Mari”!

https___www.prosport
Ștefan Petre

Simbolurile „Ungariei Mari”, un subiect dezbătut intens în ultimele zile, au fost afișate la meciul maghiarilor cu Estonia, primul al vecinilor noștri în preliminariile pentru Euro 2024.

Suporterii Ungariei s-au pregătit special pentru această partidă, date fiind împrejurările iar facțiunea „The Carpathian Brigade” nu a ezitat să afișeze steagul și harta „Ungariei Mari”.

Cea mai dură facțiune a ungurilor a afișat un mesaj care conținea steagul Ungariei Mari, însă acesta a fost acoperit imediat, după mai puțin de un minut, notează Prosport.

În jurul steagului a apărut și un mesaj: „Csak Egyutt” (doar împreună).

„Zeci de steaguri agățate pe mărețul „Ferenc Puskas”, arenă de 67.000 locuri care își deschide toate inelele și e trei sferturi plină la un meci amical! Și, undeva la peluză, un steag care a inflamat România de două zile.”, scrie Gazeta Sporturilor, care consideră că oamenii de rând din tribune nu au avut nicio implicare și s-au bucurat pur și simplu de meci, în timp ce ultrașii au ținut să provoace un nou scandal.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor