logo
RNTV Live

Magazinele groazei, închise în Ploieşti!/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Magazinele groazei, închise în Ploieşti!

 Atenție ce și de unde cumpărați! Comisarii OPC Prahova au închis cinci magazine din galeria unui important supermarket din Ploiești. Comisarii au descoperit aici un adevărat dezastru. Gândaci mișunând pe pereți, excremente de rozătoare și vitrine ruginite și insalubre. La 140.000 de lei se ridică valoarea amenzilor.

Controale în magazinele groazei

Comisarii ANPC Prahova sunt puși pe treabă în apărarea consumatorilor. După ce marți au amendat și închis câteva spații insalubre aparținând unui important lanț de supermarket-uri din ploiești, miercuri comisarii au ajuns la un mare complex comercial din zona de vest. În galeria comercială, gândacii mergeau pe pereți, spațiile de depozitare ale produselor alimentare erau insalubre, pline de insecte moarte și materii fecale de la rozătoare. Asta ca să nu mai amintim rugina, vitrinele frigorifice unde nu s-a mai făcut curat de mult timp, sau gunoaiele depozitate neconform.

Echipe de control reunite ale Comisariatelor Regionale pentru Protecția Consumatorilor (CRPC) București-Ilfov și Prahova, efectueză în aceste zile o serie de acțiuni de control pentru a verifica modul în care operatorii economici care comercializează produse alimentare, în Ploiești, respectă drepturile consumatorilor și reglementările în domeniu, în vigoare. Cei 5 operatori economici care își desfășurau activitatea în galeria comercială a pieței, au fost amendați, iar magazinele închise. Amenzile contravenționale au fost de peste 140.000 lei.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/spaima-satenilor-din-valea…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor