MAE: Advertisment de călătorie în Grecia. Zonele vizate din Republia Elenă

cautam-reporteri-republikanews

Se menține riscul ridicat de incendiu în Grecia

MAE: Advertisment de călătorie în Grecia. Zonele vizate din Republia Elenă.

Dacă urmează să-ţi petreci vacanţa de vară în Grecia trebuie să ştii că reprezentanţii Ministerului Afacerilor Externe au emis un advetisment de călătorie. Prin acesta cetăţenii sunt informaţi că se menține riscul ridicat de incendiu (nivel 4, pe o scara de la 1 la 5), începând cu data de 20 august 2018, pentru regiunile deja afectate din Grecia Centrală (insulele Evia și Skyros); peninsula Attica; regiunea Viotia; nordul Mării Egee (insulele Lesvos, Chios); Insulele Ionice (Kythira); Peloponez (Corint, Argolida, Lakonia).

Detalii despre evoluția vremii se pot obține accesând portalurile http://www.meteoalarm.eu și http://www.hnms.gr/emy/en/index_html.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106728879, +302106728875 și cel al Consulatului General la Salonic: +302310340088, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCR) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație cu caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de permanență al Ambasadei României în Republica Elenă: +306978996222 și cel al Consulatului General al României la Salonic: +306906479076.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://atena.mae.rohttp://salonic.mae.rowww.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informații și sfaturi de călătorie.

VEZI ŞI https://republikanews.ro/turistii-petrec-in-orasul-rulotelor/

VEZI ŞI https://republikanews.ro/grota-miresei-de-la-slanic-si-povestea-tinerei-care-s-a-sinucis-din-dragoste-imbracata-in-rochie-alba-de-mireasa/

VEZI ŞI https://republikanews.ro/tango-pe-terasa-castelului-cantacuzino-video/

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here