Sursă foto: Digi24

În vârstă de 64 de ani, starul pop Madonna şi-a amânat turneul din America de Nord şi Europa prilejuit de împlinirea a patru decenii de carieră, ea ajungând la terapie intensivă din cauza unei infecţii bacteriene grave, a anunţat impresarul său, Guy Oseary.

,,Sâmbătă, 24 iunie, Madonna a dezvoltat o infecţie bacteriană gravă care a dus la o internare de câteva zile la terapie intensivă. Starea ei de sănătate se îmbunătăţeşte, dar ea se află în continuare sub îngrijire medicală. Se preconizează o recuperare completă.

În acest moment va trebui să întrerupem toate angajamentele, inclusiv turneul. Vom comunica mai multe detalii imediat ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului şi pentru spectacolele reprogramate”, este anunţul postat de Oseary în social media.

Madonna anunţa la începutul anului că va marca patru decenii de carieră cu un turneu în perioada iulie-decembrie, în America de Nord şi Europa. Printre oraşele incluse în turneu se numără Los Angeles, New York, Houston, Chicago, Toronto, Montreal, Londra, Paris, Berlin, Barcelona şi Amsterdam.

Sursă: stiripesurse

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *