logo
RNTV Live

Luptă strânsă în PSD! Bogdan Toader îi ia locul senatorului Mitu?

Prioritățile președintelui Consiliului Județean Prahova pentru 2018. Care este prioritatea zero
Oana Stoica

Mai este foarte puțin până la depunerea listelor de candidați la alegerile din 11 decembrie. Cum era de așteptat, lupta pare să fie ….”pe viață și e moarte”. La PSD Prahova…ceața este deasă, iar ordinea pe liste se schimbă zilnic. Astăzi, în urma negocierilor de la București, se pare că alții vor pleca în parlament, față de cei care erau anunțați inițial. Asta ca să nu-i mai punem la socoteală pe cei care își doreau cu ardoare un loc în Parlament. Cum deja Republikanews  anunțat în exclusivitate, la Senat nu se schimbă nimic: pe locul unu este primarul de la Bușteni – Emanoil Savin, iar pe doi, actualul senator – Radu Oprea.

Pe listele de la Camera Deputaților este mare vânzoleală! După ce Augustin Mitu era sigur pe prima poziție, iată că astăzi primul este Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova. ”Nu este încă nimic bătut în cuie. Este o variantă discutată la București. Nu știu ce să vă spun. Este posibil ca domnul Mitu să fie numărul unu pe lista pentru Camera Deputaților. Cert este că doamna Mădălina Lupea nu va figura pe liste. Ea va rămâne la Prefectură”, ne-a declarat Bogdan Toader, președintele PSD Prahova. Tot de la centru s-a sugerat ca pe locul trei la deputați să fie Rodica Paraschiv ( fost prefect al județului), iar pe cinci – Laura Moagher – directorul Parcului Constantin Stere Bucov .

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor