logo
RNTV Live

Lupta cu vandalii parcurilor continuă

24aab419-aa77-44af-9c8c-f2840f2cf05f
Marin Ana

SERVICII DE GOSPODARIRE URBANA PLOIEȘTI menține lupta cu vandalii parcurilor. Deși actul de vandalism este din ce în ce mai întâlnit, din fericire pentru noi, avem o echipă întreagă pe care ne putem baza. Aceștia ne transmit ca orice act de acest fel trebuie semnalat fără ezitare.

”Prin eforturi susținute, angajații societății noastre continuă activitățile de verificare și întreținere a obiectelor de joacă, pentru a oferi copiilor siguranța utilizării acestora.

Din păcate, în detrimentul apelurilor noastre la civism, încă există persoane lipsite de bun simț care vandalizează și sustrag aceste obiecte.

În imaginile atașate, vă prezentăm perimetrul de joacă din strada Cameliei care a fost vandalizat prin sustragerea unor obiecte de joacă, respectiv un leagăn cuib și o plasă de cățărat pentru copii.

Totodată, am adăugat și o imagine în care se poate observa prezenta gunoiului pe zonele verzi din
Parcul Regele Mihai I al României. 

☎️ Reamintim cetățenilor faptul că, pot sesiza actele de vandalism la numerele de telefon ale Dispeceratului RASP(0244/984) și Poliției Locale (0244/954).”

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor