logo
RNTV Live

Lupta cu gunoaiele, zădărnicită în Ploiești. Un cartier pune probleme uriașe/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Lupta cu gunoaiele, zădărnicită în Ploiești. Un cartier pune probleme uriașe

Mii de tone de deșeuri au fost strânse de la începutul anului din cele zece zone ale Ploieștiului în care s-au creat așa zisele puncte negre. Potrivit RASP Ploiești, singura problemă rămâne în cartierul Bereasca. Mai exact pe strada Drumul Sării, acolo unde autoritățile fac tot posibilul să primească acceptul de la proprietarii terenurilor pentru a igieniza zona.

Lupta cu gunoaiele, zădărnicită în Ploiești. Un cartie pune probleme uriașe

Lupta pe care autoritățile o duc pentru a scăpa municipiul de gunoaie nu este deloc uşoară! Asta pentru că gunoaiele continuă să fie aruncate de către ploieștenii certați cu bunul simț la orice colț de stradă sau pe câmpuri. Nu mai puțin de 7270 de tone de deșeuri au fost strânse de operatorul de salubritate din cele zece zone ale Ploieștiului în care s-au format puncte negre.

Singura problemă rămâne în cartierul Bereasca. Mai exact pe strada Drumul Sării. Acolo, autoritățile fac tot posibilul să primească acceptul de la proprietarii terenurilor pentru a salubri zona.

Reamintim că autoritățile analizează posibilitatea amplasării unor insule ecologice. Acestea vor exista în zonele în care s-au creat puncte negre astfel încâte oamenii să-și poată ducă deșeurile reciclabile de orice natură.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor