logo
RNTV Live

Lupii și marocanul!

lupii si dragulescu
Cristian Anghelescu

Lupii și marocanul!

Petroliştii au avut parte, astăzi, de un musafir surpriză. Vorbim despre multiplul campion mondial şi european Marian Drăgulescu,acesta făcându-le o vizită elevilor lui Octavian Grigore.

Aflat la Ploieşti cu ocazia Campionatelor Naţionale de Gimnastică, ce se vor desfăşura, în weekend, în sala „Olimpia”, Drăgulescu a fost invitatul unei echipe de televiziune a Federaţiei Române de Fotbal, venită pe „Ilie Oană” în cadrul unui proiect de promovare a fotbalului din cel de-al treilea eşalon.

Pase între campioni

Îmbrăcat în tricoul „galben-albaştrilor”, Marian Drăgulescu a schimbat câteva pase cu Claudiu Tudor şi cu colegii săi. În schimb, acesta le-a arătat petroliştilor şi unele elemente de gimnastică ce l-au făcut celebru în lumea sportului mondial.

„Marocanul” le-a urat mult succes „lupilor” înaintea jocului de campionat de la Roşiori, lansându-le, totodată, invitaţia de a-l urmări, din tribune, la „naţionalele” de gimnastică.

sursa: fcpetrolul

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor