logo
RNTV Live

Lupii, mai tineri ca niciodată!

1
Cristian Anghelescu

În această seară, de la ora 19:00, noua echipă Petrolul a Ploieștiului a fost prezentată pe arena “Ilie Oană” în fața a circa 5000 de suporteri care au luat cu asalt tribuna I.

A fost o bucurie colorată în galben și albastru, s-a cântat și s-a ovaționat îndelung.

3 2

Au fost prezentate grupele copiilor și juniorilor care, din acest sezon, vor activa la Clubul Sportiv Municipal.

Vizibil emoționat, președintele Cristi Vlad a ținut un scurt discurs în care a ținut să mulțumească tuturor celor care au crezut în proiect și care continuă să ajute noua echipă fanion a Ploieștiului.

A fost prezentat un lot compus din 31 de fotbaliști, cei mai mulți dintre ei fiind tineri care au jucat în ligile inferioare ale județului. Iată întregul care va fi condus de trio-ul Octavian Grigore (antrenor principal), Nicolae Constantin (secund), Gheorghe Liliac (antrenor cu portarii):

Adrian Gheorghe, Ionuț Marinică, Mihai Vanghelie, Corneliu Anica (portari) – Răzvan Catană, Andrei Oprea, Ionuț Crăciun, Mihai Velisar, Claudiu Tudor, Decebal Nae, Georgian Păun, Dragoș Gheorghe, Bogdan Năstase, Bebe Lemnaru, Claudiu Ghiocel, Cosmin Lambru, Tiberiu Nițescu, Alberto Olaru, Vladimir Butufei, Michel Jipa, Silviu Lazăr, Eugen Rudaru, Valentin Țicu, Cătălin Burlacu, Vlăduț Șișu, Valentin Ursu, Ricardo Constantinescu, George Moruz, Constantin Ferentz, Dănuț Iancu și Narcis Țânțaru (jucători de câmp).

Preparatorul fizic al lotului va fi Marius Haită iar Răduță Ghioca, maseur.

Petrolul și-a amânat prima etapă, cea din 13 august, atunci când ar fi trebuit să joace la Păulești cu CS din localitate și va debuta în Liga A Prahova o săptămână mai târziu, pe 20 august, în compania echipei AS Tufeni, cel mai probabil pe arena “Ilie Oană”.

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor