logo
RNTV Live

„Lupii” le țin pumnii „câinilor”: „Fotbalul ar fi mai bogat cu Dinamo!”

Petrolul Ploiesti – Dinamo 0-1. 09.11.2003. Etapa a-12-a, campionat 2003-2004.
Ștefan Petre

Claudiu Tudor, președintele de la Petrolul Ploiești, consideră că revenirea celor de la Dinamo în primul eșalon ar fi benefică fotbalului românesc, dar apreciază că FC Argeș Pitești este echipa favorită în dubla de la barajul de promovare/retrogradare în Superligă.

Partida Dinamo București – FC Argeș se va disputa luni, urmând ca manșa secundă să aibă loc pe 3 iunie.

„Câinii roșii”, retrogradați acum un an, după barajul cu U Cluj, scor 0-2 și 1-1, tocmai au ratat promovarea directă în fața celor de la Oțelul Galați. Roș-albii speră acum să câștige dubla cu piteștenii, prima întâlnire fiind prevăzută luni seara, de la ora 20:00, pe Arena Națională.

Claudiu Tudor se gândește la marketing-ul unui meci Petrolul-Dinamo

În acest context, deși echipa lui Bogdan Vintilă este favorită, Claudiu Tudor afirmă că îi susține pe dinamoviști în această dublă, din mai multe motive simple.

Președintele Petrolului spune: „Sincer, ar trebui ca petrolist să mă intereseze doar echipa mea, dar, dacă mă întrebi, fotbalul ar fi mai bogat cu Dinamo! Are suporteri fanatici și ar fi un duel tare în Liga 1. Un Petrolul – Dinamo, cu un stadion „Ilie Oană” plin, este o rețetă foarte bună de marketing și acel spectacol care ar face bine Ligii 1!”

Totuși, întrebat dacă e de părere Dinamo va trece de FC Argeș și va promova, cel mai tânăr președinte din primul eșalon (38 de ani) a răspuns ferm: „Nu! Nu! Una e ce mi-aș dori… Fotbalistic vorbind nu cred că Dinamo poate trece de FC Argeș, pe care o văd favorită”.

Sursă: Gazeta Sporturilor

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor