logo
RNTV Live

Lupi versus Lei, mâine, la Buftea!

petrolul - craiovaII
Cristian Anghelescu

Lupi versus Lei, mâine, la Buftea!

Petrolul va disputa antepenultimul meci amical al iernii din cadrul cantonamentului de la Buftea în compania echipei secunde a CSU  Craiova.

Meciul se va disputa mâine, de la ora 13:30, și va fi găzduit de același teren sintetic al bazei de pregătire de la margine de București.

Despre jocul cu oltenii nu sunt foarte multe de spus. Antrenorul Romulus Ciobanu are la dispoziție întreg lotul, problemele de sănătate ale lui Velisar și Nițescu fiind rezolvate de staff-ul medical. De altfel, cei doi au participat la ședințele de pregătire premergătoare jocului de mâine și sunt toate șansele să fie văzuți în teren.

Revine Claudiu Tudor

Vești bune și despre Claudiu Tudor, “căpitanul” anunțându-se capabil să intre și să ajute echipa. Tehnicianul echipei a admis ca acestuia să-i fie oferite, deocamdată, 15-20 de minute pe final de partidă iar, în funcție de randament și de disponibilitate, acestuia să-i fie alocat un timp mai mare de joc în partidele viitoare, pe 21 februarie, contra liderului Seriei a 2-a, Progresul Spartac, şi pe 24 februarie, cu colega de serie, FC Aninoasa.

Repere din Oltenia

Despre trupa antrenată de Corneliu Papură și Mugur Gușatu se știe faptul că a iernat pe locul secund al seriei a IV-a din eșalonul trei, la șapte puncte de liderul ACS Șirineasa.

De remarcat, „satelitul” promovează același sistem de joc cu cel implementat la echipa mare de către antrenorul italian Devis Mangia.

Oltenii generează un fotbal spectaculos dovadă și cele 25 de goluri marcate în cele 14 jocuri din tur.

Rezultatele amicalelor disputate de olteni

Și în cele patru meciuri de pregătire ale iernii elevii lui Papură au marcat multe goluri, 20 (primind două):

6-0 cu A.S. Petrolul Bustuchin (au marcat Baicu (2), Zbona (3) și Trocan)

2-0 cu Atletic Bradu (Markovic și Jovan)

9-1 cu Flacăra Horezu (Baicu (2), Constantin (2), Trancă (2), Trocan (2) și Frăsineanu)

3-1 cu FCM Alexandria (Borța, Markovic și Vulpe)

La acest ultim test, Papură a mizat pe următorul “11”: Popescu – Ion, Puțaru, Constantinescu – Borța, Buzan, Dinu, Trocan – Frăsineanu, Baicu, Trancă. Au mai evoluat, pe parcursul meciului: Vlădulescu, Albăstroiu, Ciutică, Nichifor, Vulpe, Markovic.

Este de așteptat ca acest format de primă echipă să fie regăsit și la testul cu Petrolul, de mâine!

Reamintim, la finalul turului, pe ”Ilie Oană”, la primul meci al tehnicianului ploieștean, Petrolul s-a impus cu 2-0 prin golurile marcate de Velisar (13) și Stănescu (53).

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor