logo
RNTV Live

Lupi deghizați în… Moș Crăciun! (GALERIE FOTO)

main Urlati
Cristian Anghelescu

Lupi deghizați în… Moș Crăciun! (GALERIE FOTO)

În această dimineață, mai mulți oficiali și fotbaliști ai Petrolului au participat la o acțiune caritabilă de suflet.

Primirea a fost una incredibilă: 30 de copii proveniți din familii greu încercate de viață sau chiar dezorganizate și-au așteptat idolii la poarta stabilimentului “Sfinții Voievozi” din Urlați. Și, într-un adevărat cor al speranței, au scandat din toată inima, încă de la început, “Hai Petrolul!” Apoi, sub îndrumarea unui educator dar și a tânărului preot Manuel Radu, tinerii asistați social au susținut un scurt program artistic din care nu au lipsit unele dintre cele mai frumoase și mai cunoscute colinde românești.

Superbă a fost și implicarea “lupilor”, Cl. Tudor@Co. fredonând colindele alături de frumoșii si inocenții copilași!

Colinde și… fotbal!

S-a trecut, inevitabil, și la capitolul sport, la fotbal, baieții arătându-și talentul în fața idolilor lor iar fetițele, pe ritmurile Shakirei, i-au susținut în calitate de majorete! Superb!

Iar la final, într-o extraordinară simbioză, gazdele și oaspeții s-au bucurat de clipa mult așteptată a împărțirii darurilor, tradiționalul “La mulți ani” încununând o acțiune de suflet, în spiritul sărbătorilor de iarnă!

Din partea fotbaliștilor echipei au fost prezenți Bolboașă, Frâncu, Nini Popescu, Lambru, Prunescu, Arnăutu, Stănescu, Păun, Catană, Țicu, Cârjan și Cl. Tudor. Au participat și oficialii Cristi Vlad și Tavi Grigore.

Pachetele cu cadouri au fost pregătite cu ajutorul FC Petrolul și al partenerului Veolia.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor