logo
RNTV Live

Luna iubirii aduce #GreatTimes jumătăților perfecte

Shopping_City_Ploiesti
rnews

Luna iubirii aduce #GreatTimes jumătăților perfecte

  • Cumpărăturile în valoare de 150 de lei pot aduce un city break în doi
  • Instant, sute de premii dulci și pline de iubire

 

Ploiești, 12 februarie –  În luna februarie, iubirile perfecte se bucură de Great Times.

Voucher de vacanță în valoare de 1.000 euro pentru iubirile perfecte

La Ploiești Shopping City, îi cumperi jumătății tale un cadou în valoare de minimum 150 de lei și poți câștiga un Great City Break în doi, în valoare de 1.000 de euro. Perioada campaniei este 14 februarie – 24 februarie, iar cumpărăturile pot fi făcute pe maximum 3 bonuri fiscale în ziua înscrierii în campanie.

Sute de premii dulci și pline de iubire

E greu să-ți găsești jumătatea. Când crezi că ai găsit-o, îți dai seama că ei nu-i plac glumele tale. Și nici felul în care mănânci. Și nici felurile de mâncare la care tu nu poți renunța.

În perioada 14-24 februarie, Ploiești Shopping City te provoacă să îți găsești jumătatea. Pe lângă posibilitatea de a câștiga marele premiu, fiecare participant la campania „Găsit Jumătatea Perfectă?” poate câștiga instant premii dulci și pline de iubire de la Heidi. Condiția este ca participantul, împreună sau nu cu partenerul său, să găsească, dintr-o singură încercare, perechea perfectă a uneia dintre cele 10 inimi butaforice.

Mai multe detalii, precum și regulamentul campaniei promotionale, sunt disponibile pe site-ul Ploiești Shopping City, dar și pe pagina de Facebook.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor