Președintele PNL a criticat dur guvernarea PSD

Liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban, a replicat la acuzațiile premierului Marcel Ciolacu, care l-a întrebat despre deciziile în pandemie și a sugerat că acestea au condus la mortalitate și furt. Orban a respins acuzațiile, menționând că România nu a avut cea mai mare mortalitate, iar guvernul său a trebuit să se confrunte cu provocări majore lăsate în urmă de PSD.

Orban a respins și afirmațiile privind furtul în pandemie, afirmând că baronii PSD au fost cei prinși luând șpagă. El a respins acuzațiile de corupție și a cerut să nu fie acuzat în mod nejustificat.

Întrebat despre dosarul achiziției de vaccinuri, Orban a clarificat că în timpul mandatului său de premier, nu s-a cumpărat niciun vaccin. El a precizat că guvernul său a fost monocolor și nu a avut o coaliție cu USR.

Într-un alt context, liderul USR, Cătălin Drulă, l-a întrebat pe Orban care este politicianul care l-a dezamăgit cel mai mult. Orban a menționat că este vorba despre Klaus Iohannis, pe care l-a acuzat că a trădat electoratul care l-a votat, după ce acesta a fost ales președinte.

De asemenea, Orban a respins acuzațiile și a insistat asupra faptului că PSD-ul poartă responsabilitatea pentru problemele moștenite, iar acuzațiile aduse guvernului său sunt nefondate.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *