logo
RNTV Live

Lucrezi într-un mediu periculos? ITM Prahova vine cu o schimbare

substante periculoase itm
rnews

ITM Prahova organizează seminarul  „Prevenirea riscurilor generate de substanțe periculoase”

Accidentele de muncă pot fi evitate. Aceasta este premisa de la care pornește o nouă campanie de informare a angajatorilor și anagajaților care lucrează cu substanțe periculoase.

Campania se desfăşoară pe parcursul trimestrelor III şi IV şi se finalizează prin organizarea a 4 simpozioane regionale, în judeţele Tulcea, Braşov, Bistriţa – Năsăud şi Ialomiţa. Cu ocazia acestor simpozioane sunt prezentate bune practici în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, ce pot contribui la îmbunătăţirea sănătăţii şi a vieţii profesionale, precum şi alte informaţii de interes general legate de problematica substanţelor periculoase.

Campania se adresează angajatorilor şi lucrătorilor din sectorul public şi privat, inclusiv celor care activează în întreprinderile mici şi mijlocii, managerilor și conducătorilor locurilor de muncă, lucrătorilor desemnaţi pentru activităţile de protecţie şi prevenire a riscurilor profesionale, serviciilor interne de prevenire şi protecţie, sindicatelor şi reprezentanţilor lucrătorilor cu răspunderi specifice în domeniul securităţii şi sănătăţii lucrătorilor, serviciilor externe de prevenire şi protecţie, organizaţiilor patronale, asociaţiilor profesionale, instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă şi al asigurării la accidente de muncă şi îmbolnăviri profesionale, furnizorilor de servicii şi de formare în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă şi comunităţilor educaţionale.

În acest context, Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova organizează  în data de 24 octombrie 2018, ora 10.00, la sala de conferinţe de la sediul situat în Ploieşti, B-dul Independenţei, nr. 12, judeţul Prahova, seminarul cu tema  „Prevenirea riscurilor generate de substanțe periculoase”.

La seminar sunt invitaţi să participe angajatori şi lucrători din sectorul public şi privat, precum şi reprezentanţi ai confederaţiilor patronale şi sindicale, alături de inspectori de muncă din cadrul instituţiei.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor