FOTO/Grafic respectat la lucrările pentru construirea noului sediu aferent Școlii Speciale nr.1 din Ploiești

sponsor

Lucrări în grafic

FOTO/Grafic respectat la lucrările pentru construirea noului sediu aferent Școlii Speciale nr.1 din Ploiești

Reprezentanţii CJ Prahova anunţă că  lucrările pentru construirea noului sediu aferent Școlii Speciale nr.1 din Ploiești sunt în grafic.

omv

Imobilul va fi ridicat în apropierea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, din Șoseaua Vestului.

Copiii care învață la Școala Specială nr. 1 Ploiești/Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr. 1 Ploiești au nevoi speciale, fiind diagnosticaţi cu afecțiuni din spectrul autist, schizofrenici, cu sindrom Down sau cu probleme locomotorii. Noul centru va avea săli de educație fizică, de terapie educațională, săli de mese, laboratoare, cabinete medicale specifice, vestiare, grupuri sanitare și lift special. Este prevazută și realizarea unor lucrări de arhitectură, lucrări de rezistență, instalații electrice, termice, sanitare, ventilații, detecție semnalizare incendiu, hidranți, potrivit unui comunicat CJ Prahova

Valoarea totală a obiectivului de investiție este de 5.752.933,68 fără TVA, iar sursa de finanțare este din bugetul propriu al Consiliului Județean Prahova, dar și de la bugetul național, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader s-a arătat mulțumit de calitatea lucrărilor efectuate până în prezent, precum și de faptul că acestea se încadrează în graficul stabilit.Dupa finalizarea acestui obiectiv, copiii cu nevoi speciale din Ploiești vor beneficia de un sediu modern, care le va oferi condiții mult mai bune decât în prezent.

sponsor
sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here