logo
RNTV Live

Lucrările la blocurile ANL din Păuleşti, recepţionate/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Lucrările la blocurile ANL din Păuleşti, recepţionate

Visul tinerilor care îşi doreau să locuiască într-o casă nouă la Păuleşti este mai aproape de realitate . Lucrările la blocurile ANL din comuna Păuleşti, au fost recepţionate. Cele 22 de apartamente sunt gata să îi primească în perioada următoare pe cei care au depus o cerere în acest sens.

Lucrările la blocurile ANL au fost recepţionate

Aşteptarea a luat sfârşit pentru tinerii care îşi doresc o casă nouă. Un proiect măreţ, a prins viaţă în comuna care s-a dezvoltat constant în ultimii ani. Aşa se face, că săptămâna aceasta lucrările la blocurile ANL din comuna au fost recepţionate.

Apartamentele beneficiază de finisaje de bună calitate, cu un design modern, centrală proprie pentru întreg blocul şi panouri solare pentru apa calda.

Atracţia blocurilor sunt apartamentele aflate la etajele superioare, unde locuinţele se ridică pe doua etaje.

Planurile edilului pentru tineri nu se opresc aici. Pe lângă aceste apartamente, în zona au fost distribuite mai multe loturi de teren pentru construcţia de case, iar în viitor astfel de blocuri ar putea complete îintreg peisajul.

Blocurile vor beneficia şi de locuri de parcare, iar în imediata apropiere, unde de altfel se află mai multe loturi  de case se va construi şi un parc. Întreaga investiţie de până acum se ridică la aproape 7 milioane de lei.  În ultimii ani, la nivelul localităţii, peste 240 de terenuri  au fost oferite tinerilor pentru construcţtia de case.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/poli-timisoara-petrolul-0-3-la…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor