logo
RNTV Live

Lucrările la autostrada Ploiești-Buzău bat pasul pe loc. Termenul la lotul 1, prelungit cu 153 de zile

drum expres
Erika Stoica

Lucrările la autostrada Ploiești-Buzău bat pasul pe loc. Termenul la lotul 1, prelungit cu 153 de zile.

Aproape 5 luni de zile! Cu atat a fost prelungit termenul de finalizare al lucrărilor la lotul 1 Dumbrava- Mizil, din autostrada Ploiești-Buzau (adică A7). Mai concret spus, pentru cei 21 de kilometri termenul de executare al lucrărilor a fost prelungit cu încă 153 de zile.

„A fost transmisă aprobarea CNAIR SA pentru utilizarea rezervelor de implementare pentru lucrări suplimentare de arheologie și extinderea termenului de execuție a contractului cu 153 zile. După semnarea ordinului de variație, noua dată de finalizare a lucrărilor va fi 24 septembrie 2023”, se arată pe harta CESTRIN, la stadiul lotului 1 Dumbrava – Mizil, citat de economicanet.

Pe sectorul de drum menționat au fost descoperite mai multe probleme, printre care se numără și nivelul ridicat al panzei freatice sau cantitatea insuficientă de sol ce poate fi exploatată din gropile de pămant.

Lotul 1, între Dumbrava și Mizil, are o lungime de 21 de kilometri, iar al doilea, până la Pietroasele, este 28,35 km.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor