logo
RNTV Live

LUCRĂRI PE ȘOSEAUA NORDULUI DIN BUZĂU, NOAPTEA

Barbuceanu Nicoleta

Lucrari de reparatii pe Strada Nordului din Buzau. Timp de o luna de zile, traficul este restrictionat pe timp de noapte pentru efectuarea acestor lucrări de intretinere a soselei, pe tronsonul  de coborare.

Primăria Municipiului Buzău aduce la cunoștință soferilor începerea lucrărilor de întreținere pe Șoseaua Nordului din Municipiul Buzău. Lucrările respective se desfășoară  pe tronsonul de coborâre de la Pod Fabrica de bere către magazinul de bricolaj din zonă, pe o lungime de 450m.

Conform reprezentantilor Primăriei Buzău, lucrările au loc până pe 7 iulie, însă doar pe timpul nopții, între orele 20.00 și  03.00. Circulația rutieră este închisă în acest interval pe partea dreaptă a tronsonului respectiv de stradă și deviată pe un singur sens, pe partea stângă, alternativ pentru ambele sensuri. Traficul este dirijat cu un semafor și asistat de un echipaj de la Politia locală. În afara intervalului orar mai sus menționat, circulația se va desfășura normal pe cele două sensuri de circulație, cu restricție de viteză .

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor