logo
RNTV Live

Lucrări de reparaţii la două dintre cazanele termocentralei care asigură apa caldă în Ploiești/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Lucrări de reparaţii la două dintre cazanele termocentralei care asigură apa caldă în Ploiești

Consiliul Judeţean Prahova, având calitatea de proprietar al CET Brazi, a alocat în cadrul ultimei ședințe suma de 3 milioane de lei pentru lucrări de reparaţii la două dintre cazanele termocentralei. Potrivit vicepreședintelui Dumitru Tudone, unul dintre aceste cazane, în speță CAF 2, este funcţional în acest moment, iar  în opinia sa, operatorul de termoficare nu are nicio scuză să menţină oprită alimentarea cu apă caldă a Ploieştiului.

Consiliul Judeţean Prahova a aprobat în cadrul ședinței ordinare o nouă rectificare de buget. Printre altele, executivul județean a fost de acord cu alocarea sumei de 3 milioane de lei pentru lucrări de reparaţii la centrala termică de la Brazi, care deserveşte sistemul centralizat de alimentare cu apă caldă şi agent termic din Ploieşti.

Dumitru Tudone, vicepreședintele CJ Prahova, a anunţat că urmează să demareze o procedură simplificată de încredinţare, pentru găsirea unei firme care să efectueze lucrările la cazanele 5 şi 2 de la CET Brazi.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Dumitru Tudone, a declarat că se va lucra mai întâi la cazanul 5 și că lucrările vor fi finalizate până în data de 15 octombrie.

Reprezentantul executivului județean susține că  pe durata acestor intervenţii se poate folosi fără probleme cazanul 2, cel pe care Termoficare Prahova SA l-a oprit de la 1 august.

Tudone a mai anunţat că în această săptămână s-a finalizat şi achiziţia unui teren de la Parcul Industrial Brazi, teren care se află sub reţeaua primară de transport a agentului termic şi care trebuia să se afle în proprietatea Consiliului Judeţean pentru derularea lucrărilor în cadrul proiectului european de modernizare a conductelor.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor