logo
RNTV Live

Lucian Rădulescu: ”Petrolul va juca pe Ilie Oană! Jandarmeria a avizat ca pe arena ploieșteană să se joace meciurile din Liga a II-a de fotbal”

lucica radulescu
rnews

Stadionul Ilie Oană a obținut avizul Jardarmeriei Prahova!

În urmă cu câteva zile, în spațiul public apăreau declarații care au pus pe jar suporterii petroliști.

Mai exact, se vorbea despre posibilitatea ca FC Petrolul să nu mai joace pe Ilie Oană din cauza lipsei certificatului de securitate.

Și asta pentru că Jandarmeria Prahova a refuzat să dea avizul din cauza unor deficiențe.

Cea mai importantă fiind problema instaţiei de ticketing care este defectă.

Numit recent în funcția de director adjunct al CSM Ploiești, Lucian Rădulescu s-a implicat în rezolvarea rapidă a situației, și asta pentru ca amicalul cu Rapid să se joace pe Ilie Oană.

Astăzi, o comisie a Jandarmeriei a verificat dacă deficiențele au fost remediate.

În urma verificărilor, reprezentanții IJJ Prahova au avizat favorabil organizarea meciurilor din cadrul Ligii a II-a de fotbal, din sezonul competițional 2018 – 2019, pe arena Ilie Oană.

Iată ce declara viceprimarul Cristian Ganea în urmă cu cinci zile:

„Problemele stadionului Ilie Oană erau cunoscute fostului director al CSM Ploieşti, consilier al primarului Adrian Dobre, dl Silviu Crângaşu. Domnia sa cunoştea problema încă de la finalizarea campionatului şi nu a luat nicio măsură pentru rezolvarea problemei. Din fericire clubul are în acest moment un director adjunct, Lucian Rădulescu. Împreună cu domnul Rădulescu, vom lua urgent măsuri pentru a remedia problema şi pentru a obţine Certificatul de Securitate la timp, pentru ca Petrolul să îşi poată relua meciurile conform graficului”.

Lucian Rădulescu, directorul adjunct al CSM Ploiești a reușit să rezolve situația.

 

”Viceprimarul Cristian Ganea m-a delegat să rezolv această problemă serioasă pentru ploieșteni, pentru suporterii galben – albaștri și pentru echipa de suflet a noastră, Petrolul Ploiești. S-a muncit și în week-end pentru remedierea deficiențelor și iată că în doar cinci zile am reușit să primim avizul Jandarmeriei. Petrolul va juca pe Ilie Oană, așa cum este normal”, ne-a declarat Lucian Rădulescu, directorul adjunct al CSM Ploiești. 

Citește și: https://portal.republikanews.ro/video-certificatul-de-siguranta-pentru-arena-lupilor-ce-spun-conducerea-csm-ploiesti-si-cea-a-petrolului/

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor