logo
RNTV Live

Lovitură pentru Sebastian Ghiţă. Trei imobile din Ploieşti, scoase la vânzare

sebastian ghita dna
rnews

Lovitură pentru fostul parlamentar, Sebastian Ghiţă. Creditorii Asesoft Technologies, companie controlată indirect de prahovean, au hotărât să scoată la vânzare patru imobile ale firmei, trei situate în Ploiești și unul în Târgu-Jiu, care nu sunt necesare desfășurării activităților curente.

Unul dintre imobilele din Ploiești este situat în strada Romană, nr. 41 și este compus din teren în suprafață de 1.170 metri pătrați și construcția cu 23 apartamente.

Deși Sebastian Ghiță susține că nu mai controlează firmele din grupul Asesoft sau Teamnet de mai mulți ani, procurorii DNA au pus, în iunie 2015, sechestru pe conturile bancare ale mai multor firme, inclusiv Asesoft Technologies, suspectate că ar fi controlate de acesta prin interpuși.

Conform datelor administratorului judiciar, Asesoft Technologies a încheiat anul 2016 cu pierdere de 6,3 milioane de lei la o cifră de afaceri de 5,57 milioane de lei. La finele anului trecut, datoriile totale ale companiei au atins 52,6 milioane de lei, în timp ce creanțele însumau 38,7 milioane de lei.

 sursa – ştiripesurse.ro
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor