logo
RNTV Live

Lovitură pentru salariaţii TCE. Lăsaţi fără salarii. Sindicaliştii iau atitudine

Apele s-au liniștit, dar rămân tulburi la TCE!
Mihai Constantinescu

Salariaţii TCE sunt din nou în situaţie critică. Sunt din nou probleme cu banii! Aceştia nu au primit banii pe orele de muncă prestate, la timp, aşa cum este stipulat în contractul colectiv de muncă. Oamenii se tem că se va ajunge din nou în situaţia de a li se da în rate drepturile salarile, existănd riscul să de a nu-şi putea plăti la rândul lor ratele la bănci sau facturile, ca să nu mai punem la socoteală că suntem şi în prag de sărbatori.

Este motivul pentru care sindicaliştii au întocmit o scrisoare deschisă adresată primarului municipiului Ploieşti, prefectului judeţului Prahova şi ITM în care au explicat situaţia gravă în care se află cei de la TCE şi au cerut ajutor.

” Această temere se amplifică şi pe fondul altor probleme grave, precum condiţiile de muncă inumane semnalate în mod repetat în ultimii patru ani, probleme pentru care nu s-a găsit o rezolvare reală.

În această situaţie evidentă de încălcare a legilor, facem din nou apel la autorităţile locale să se autosesizeze, să facă verificări ale problemelor semnalate şi să le rezolve, deoarece de 4 ani managerul general al TCE Ploieşti nu ştie cum să le soluţionete, pune un preţ foarte mic pe sănătatea şi securitatea oamenilor, găseşte numai soluţii de avarie cu care să acoperă legal, dar care nu ţin seama de responsabilitatea muncii angjaţilor şi de nevoile reale şi umane ale acestora!, a spus preşedintele Sindicatul liber al transportatorilor profesionişti din Ploieşti, în scrisoarea deschisă.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor