Loviţi de vecinul beat şi cu chef de distracţie. Poliţiştii din Mizil au intervenit

Răzbunare.Pace, pace, între ...doi vecini/ sursă foto Portal de Ştiri Buzău media

Bătuţi de vecinul beat şi cu chef de distracţie. Poliţiştii din Mizil au intervenit. Totul s-a petrecut ieri seara, în satul Sălciile. Oamenii legii au fost anuntaţi că două femei şi un bărbat au fost loviţide vecinul beaţ şi cu chef de distracţie. Acesta ar fi ascutat muzică cu volumul dat la maximum şi, din când în când, nu ezita să-şi jignească şi vecinii. Cei trei s-au ales inclusiv cu mai multe lovituri.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost identificat de polițiști pe raza satului Sălciile, moment în care aceștia au observat că emana halenă alcoolică și că prezenta un comportament deviant, motiv pentru care i s-a solicitate să fie testat cu aparatul etilotest, refuzând. Bărbatul a fost transporat la o unitate medical în vederea recoltării de mostre biologice de sânge, însă a refuzat și de această dată.

cel mai verde complex reziential

În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar peanal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, distrugere, amenințare și refuz de prelevare mostre biologice.

Față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unuie alte măsuri preventive.

Vezi şi https://republikanews.ro/service-urile-si-spalatoriile-auto/

Pntru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here