logo
RNTV Live

Lovită în cap de nepoata furioasă. Victima este în comă profundă/VIDEO

Mihai Constantinescu

Lovită în cap de nepoata furioasă. Victima este în comă profundă

Este anchetă in Prahova, la Filipestii de Pădure. O femeie de 64 de ani a fost găsită inconstienta in propria casa. Nepoata ei este cea care a sunat la 112 si sustine ca, intr-un acces de furie, ar fi lovit-o cu un topor.

Lovită în cap de nepoata furioasă

Polițiștii și procurorii încearcă să afle de ce a vrut femeia de 40 de ani să își omoare mătușa. Victima este în comă profundă, internată la spitalul judeţean de urgență Ploiești. Elena, femeia de 64 de ani ce locuia singură în casa din Filipeștii de Pădure, abia se externase din spital când a fost vizitată de nepoata ei, sâmbătă, chiar de onomastică, sărbătoarea sfinților Constantin și Elena.

Aceasta este cea care a sunat la 112 să spună că și-a agresat mătușa. Era în stare de șoc când au ajuns echipajele de urgență. Cu o rană gravă la cap, victima a fost transportată în comă profundă la spitalul județean de urgență Ploiești. Medicii fac eforturi să îi salveze viața.

Deocamdată motivul scandalului dintre cele două femei nu este cunoscut nici de rude, nici de vecini. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire ale femeii de 64 de ani. Nepoata acesteia va fi audiată. În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru tentativă la infracțiunea de omor calificat.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor