logo
RNTV Live

Locuri de muncă la o instituţie de stat din Prahova. Vezi cte posturi sunt disponibile!

AJOFM Prahova, locuri de munca sursă foto Antena 1
Mihai Constantinescu

Locuri de muncă la o instituţie de stat din Prahova.. Cei care sunt în acest moment în căutare de de locuri de muncă la o instituţie de stat, trebuie să ştie că au ocazia să se angajeze la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova . Sunt disponibile 11 posturi.

Concret, sunt căutate pentru recrutare persoane care doresc să devină asistent personal profesionist continuă.

Cetățenii interesați de un loc de muncă în domeniul asistenței sociale, care adoptă o atitudine orientată către tratarea cu respect, înțelegere și bună-credință a celor din jur, sunt încurajați să se alăture echipei noastre.

Obligaţiile angajatului

Asistentul personal profesionist este persoana fizică atestată, care asigură prin activitatea pe care o desfăşoară la domiciliul său, îngrijirea şi protecţia adultului cu handicap grav sau accentuat pe baza nevoilor individuale ale acestuia, în condiţiile Legii nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Scopul principal al postului de APP constă în acordarea de asistență și îngrijire adultului cu handicap grav și accentuat, asigurând, în același timp, condiții pentru implicarea persoanei cu dizabilități în activitate și participarea acesteia la viața comunității, precum și exercitarea tuturor drepturilor sale cetățenești.

Obținerea atestatului de asistent personal

Consiliere în vederea obținerii atestatului de asistent personal profesionist necesar recrutării, precum și informații suplimentare cu privire la drepturile de care beneficiază APP-ul, pot fi solicitate la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, din Ploiești, Șoseaua Vestului, nr. 14-16în cadrul Serviciului Resurse Umane sau apelând numărul de telefon 0244/586.100, interior 248, ori prin transmiterea unui e-mail către resurseumanedgaspc@yahoo.com.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/protest-in-centrul-ploiestiului/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/morcov-infipt-in-anus/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/vaccinare-anti-covid-19-ploiesti/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/povestea-unui-tata-din-prahova…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor