logo
RNTV Live

LOCUL 4 PENTRU JUNIOARE

Costin

Echipa de handbal junioare 3 a CSM Ploieşti a încheiat sezonul 2022-2023 pe locul al 4-lea. Fetele au cedat în Finala Mică a turneului, în faţa celor de la ACS Academia Junior Ploieşti, cu 34-32.

Fetele pregătite de Cristi Roşu şi Geta Opincariu au trecut de faza grupelor a Turneului Final după ce au câştigat primele două partide, cu LPS Satu Mare şi CS Gloria Bistriţa, mergând în semifinale de pe poziţia secundă a grupei, în urma înfrângerii suferite în faţa celor de la Corona Braşov.

În semifinale, CSM Ploieşti a cedat cu 34-31 în faţa Galaţiului, pentru ca, în finala mică, să sufere o înfrângere în faţa Academiei.

De pe locul al 4-lea, CSM Ploieşti a dat două jucătoare echipei ideale a turneului: Delia Roşu a fost considerată „cel mai bun centru”, iar Maria Ioniţă a fost declarată „cel mai bun pivot” al competiţiei. Delia a marcat 38 de goluri în cele 5 partide disputate la Bistriţa, iar Maria a avut 18 reuşite!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor