logo
RNTV Live

Locuitorii de pe Valea Slănicului, branşaţi la gaze până la sfârşitul anului. Preşedintele CJ Prahova a semnat ordine pentru începerea lucrărilor/FOTO

cj4
Erika Stoica

Locuitorii de pe Valea Slănicului, branşaţi la gaze până la sfârşitul anului. Preşedintele CJ Prahova a semnat ordine pentru începerea lucrărilor

\Iulian Dumitrescu, preşedintele CJ Prahova, a semnat alte şase ordine pentru începerea lucrărilor la reţeaua de gaze

Ordinul de începere a lucrărilor la reţeaua de gaze are ín vizor comunele Cocorăștii Mislii, Vâlcănești, Cosminele, Dumbrăvești, Vărbilău și orașul Slănic. Demersul vine în completarea celui de luni, când liderul administraţiei prahovene a luat decizii similare în comunele Aluniş, Bertea şi Ştefeşti.
Introducerea celor aproape 300 km de reţea de gaze urmează să fie gata până la data de 31 decembrie 2023.
Realizarea investiţiei mult aşteptate de locuitorii de pe Valea Slănicului va duce la branşarea a peste 8000 de gospodării şi instituţii publice la reţeaua de gaze naturale.

În paralel cu aceste operaţiuni, Iulian Dumitrescu a anunţat că va fi lansată şi licitaţia pentru concesionarea unui operator de profil, pentru ca locuitorii din zonă să beneficieze de furnizarea gazelor naturale, serviciu care va veni, la pachet, cu o serie de beneficii.
Investiţia face parte din proiectul „Înființare rețea inteligentă de distribuție gaze naturale în județul Prahova – comunele Cocorăștii Mislii, Vâlcănești, Cosminele, Dumbrăvești, Vărbilău, Aluniș, Ștefești, Bertea și orașul Slănic”.

Valoarea proiectului este de aproximativ 35 milioane de Euro, bani asiguraţi din fonduri europene și din bugetul Consiliului Județean Prahova.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor