logo
RNTV Live

Locuitorii de la blocurile din Ploiești vor avea mai multă căldură

repartitoare-termice-calorifere-09vt-vt
Pantazi Bianca

Ploieștenii care locuiesc la bloc și sunt racordați la sistemul centralizat de termoficare, începând de azi, ar trebui să aibă în apartamente mai multă căldură. Potrivit anunțului primăriei, motivul este că a fost pornită Turbina de Gaz (TAG) existentă la nivelul Sistemului de Alimentare Centralizată de Energie Termică (SACET) al orașului.

Municipalitatea spune că punerea în funcțiune a acestei instalații de cogenerare va permite municipiului nostru să asigure un surplus de 20% la capacitatea de furnizare a gigacaloriei la nivel SACET al municipiului Ploieşti.

Turbina de Gaz va produce simultan și curent electric pe care, pe piața de profil, administrația publică ploieșteană îl va valorifica, într-un cuantum estimat conform prevederilor legale în vigoare.

Totodată, primarul Andrei Volosevici anunță că, va fi pornit și Cazanul 5 miercuri, ceea ce înseamnă că se va reveni la parametrii normali de funcționare a rețelei de termoficare.

Mai multe știri pe Stiri republika NEWS – Din Ploiesti pentru toata Prahova!

Ne găsești pe pagina de Facebook (15) RepublikaNews | Ploiesti | Facebook

Mai multe informații găsiți aici CĂLDURĂ MAI MULTĂ PENTRU PLOIEŞTENII DE LA BLOC! A FOST PORNITĂ O NOUĂ INSTALAŢIE DIN CET BRAZI – NecenzuratPH

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor