logo
RNTV Live

Locuitorii comunei Bărcăneşti, izolaţi în propria localitate de separatoarele de sens

sursă foto telegram.ro
Mihai Constantinescu

Locuitorii comunei Bărcăneşti, izolaţi în propria localitate de separatoarele de sens

Separatoarele de sens salvează unele vieţi şi le distruge pe a altora. Este semnalul de alarmă dat de către primarul comunei Bărcăneşti, Valeriu Lupu, după ce localitatea  a fost împărţită în două.

Mai exact, primarul localității a transmis un comunicat de presă în care atrage atenția asupra faptului că, prin montarea acestor separatoare, s-a stopat posibilitatea localnicilor de a-și mai putea face cumpărăturile,  sau de a îi duce pe copii la școală sau grădiniță.

Comunicatul de presă al primarului comunei Bărcănești, Valeriu Lupu:

“Pe raza comunei Bărcănești,județul Prahova,  în urma montării de separatoare de sens, s-a stopat posibilitatea bunicilor de a își conduce nepoții la școală, bătrânilor de a își face menajul și cumpărăturile singuri, oamenilor de a își comemora rudele, iar salariaților compotente funcționale, de a face naveta, întrucat aceasta implică traversarea pe pasarele plasate la distanțe mari una de cealaltă.

De asemenea, accesul cetățenilor la societățile comerciale pentru alimentarea zilnică este îngreunată, iar profitabilitatea agenților economici de pe raza comunei este pusă în pericol.

Încă din anul 2017, am încercat să contruim în mod anticipat soluții pentru această circumstanță, convocând sedința la care au participat reprezentații CNAIR, ISU PH, IPJ PH, preoții parohi și cetățenii comunei Bărcănești.

Am încercat rezolvarea acestei probleme în mod amiabil, fără proteste în stradă, ci în biroul instituțiilor responsabile de această situație”.

ROMÂNIA

JUDEŢUL   PRAHOVA

C O M U N A   B Ă R C Ă N E Ş T I

P R I M A R

Com.Bărcăneşti, sat Bărcăneşti,

 str. Crinilor,nr.108, jud. Prahova

Tel./ fax. 0244276595

e-mail: primaria_Bărcănești@yahoo.com

 

Comunicat de presă

Pe raza comunei Bărcănești,județul Prahova,  în urma montării de separatoare de sens, s-a stopat posibilitatea bunicilor de a își conduce nepoții la școală, bătrânilor de a își face menajul și cumpărăturile singuri, oamenilor de a își comemora rudele, iar salariaților cu impotente funcționale, de a face naveta, întrucat aceasta implică traversarea pe pasarele plasate la distanțe mari una de cealaltș.

De asemenea, accesul cetățenilor la societățile comerciale pentru alimentarea zilnică este îngreunat, iar profitabilitatea agenților economici de pe raza comunei este pusă în pericol.

Încă din anul 2017, am încercat să contruim în mod anticipat soluții pentru aceasta circumstanță, convocând sedința la care au participat reprezentații CNAIR, ISU PH, IPJ PH, preoții parohi și cetățenii comunei Bărcănești.

Am încercat rezolvarea acestei probleme în mod amiabil, fără proteste în stradă, ci în biroul instituțiilor responsabile de această situație.

17.02.2020

Primar,

Valeriu Lupu

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-protest-la-pucheni-din-cauza-separatoarelor-de-sens/?fbclid=IwAR32qzsb749z6rnrBbjRbBmTMWQyI9D0v04QDganYaDZlWIGnjxPY7PsYEE

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor