logo
RNTV Live

Noi locuinţe pentru chiriaşii primăriei Ploieşti. Vezi cine are prioritate

primarie ploiesti
Mihai Constantinescu

Noi locuinţe pentru chiriaşii primăriei Ploieştia. Reprezentanţii municipalităţii Ploieşti au demarat procedura de recepție a celor 120 de unități locative nou construite în cartierul Libertății.

Locuințele respective vor fi destinate, în principal, chiriașilor primăriei care au fost evacuați din imobilele ce au făcut obiectul legilor proprietății.

Vreau sa precizez că toate dosarele pentru astfel de locuințe, aflate în evidența noastră, vor fi atent analizate, încât repartizarea noilor locuințe din strada Libertății să fie efectuată legal și echitabil.

De asemenea, vreau să vă informez că luăm în considerare să acordăm o parte dintre aceste unități locative cadrelor medicale, care își desfășoară activitatea în spitalele din orașul nostru.  În prezent, depunem eforturi pentru a identifica soluții legale concrete, pentru ca aceste locuințe să poată fi repartizate personalului sanitar.

Apreciez tot efortul depus de reprezentanții unităților spitalicești din Ploiești în lupta cu COVID-19, iar atragerea și păstrarea resurselor umane competente, în acest domeniu, rămân obiective importante pentru mine. Trăim un context social și economic complicat și plin de încercări, iar astfel,  intenționăm să oferim un sprijin și o motivare serioasă cadrelor medicale care vor avea determinarea să rămână să profeseze în cadrul comunității ploieștene.” a declarat, primarul Andrei Volosevici.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/12-prahoveni-au-ramas-pe…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/uneori-ingerii-poarta-uniforma…/

Pentru mai multe ştiri vizitaţi-site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor