Locuinţe de serviciu pentru medicii specialişti ai Spitalului Judeţean Ploieşti

locuinţe de serviciu foto inRoman.ro

Locuinţe ANL pentru medici

Locuinţe de serviciu pentru medicii specialişti ai Spitalului Judeţean Ploieşti

Locuinţe de serviciu! Aceasta ar putea fi soluţia pentru rezolvarea crizei de medici din spitale. Cel puţin pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Autorităţile au în vedere construirea de locuinţe tip ANL pentru medici.

În acest sens, ieri președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, directorul Agenției Naționale pentru Locuințe (ANL), Andrei Țurcanu, și primarul comunei Blejoi, Adrian Dumitru, au avut o ședință de lucru, unde s-a discutat despre construirea unor apartamente de serviciu pentru medicii din județul Prahova.

Astfel, pe raza comunei Blejoi, urmează să fie construite pe o suprafață de 5000 m2, aproximativ 30 de locuințe cu două camere, în cadrul programului de locuințe pentru medici al ANL.

Vezi şi https://republikanews.ro/videoploiesti-perchezitii-in-desfasurare-la-asii-hotilor-de-buzunare/?fbclid=IwAR18CtW20CYIhvQCHZtSqA_CoHeGWFHVS14ePv8t73xlvgI_7isJ_i3syKc

Vezi şi https://republikanews.ro/programul-rabla-2019-ministrul-mediului-a-facut-anuntul/?fbclid=IwAR2vURk1SBdm4OjXYV9K0kvJu_VIhKqgsTCreZb57rZFFeReJ2hpGR2c6cc

Foto cu caracter ilustrativ

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here