logo
RNTV Live

Localnicii din Vărbila sunt în stare de şoc. O copilă a fost violată

violata de iubitul mamei
Mihai Constantinescu

Copilă violată de un fost puscăriaş

Localnicii din Vărbila sunt în stare de şoc. O copilă a fost violată de un bărbat care a mai avut probleme cu legea.

Oribila întâmplare s-a petrecut duminică seara, în comuna Iordăcheanu, sat Vărbila. Se pare că fata, în vârstă de 16 ani, s-a întâlnit cu presupusul violator spre seară, în timp ce mai era însoţită de alte trei persoane. Pentru că ora era înaintată, bărbatul s-a oferit să o conducă acasă. Pe drum însă s-a răzgândit şi i-a propus minorei să-l însotească până acasă la el. I-a spus că soţia lui are să-i dea ceva. Ajunşi în casă, fata nu a avut parte de vreun cadou. Susţine că ar fi fost violată.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/o-fata-de-15-ani-din-prahova-violata-de-concubinul-mamei-sale/

Cine se presupune că este violatorul

Aceasta a spus despre presupusul viol de abia a doua zi. I-a povestiti totul mătuşii sale. Femeia a alertat imediat poliţia.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/alarmant-tot-mai-multe-fetite-mame/

Minora a fost examinată la Serviciul de Medicină Legală. Aici s-a demonstrat că are escoriații și plăgi pentru care ar necesita 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Cât despre cel care se presupune că ar fi autorul violului, se bănuieşte că ar fi vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani din Vărbila. Este cunoscut cu antecedente penale.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor