logo
RNTV Live

Liviu Dragnea ironizează moartea poliţistului Bogdan Gigină:” Lui Gabi Oprea i s-a făcut dosar penal pentru că a câştigat minute în trafic”

Liviu_Dragnea
rnews

Liviu Dragnea, preşedinte PSD, afirmaţie scandaloasă făcută într-un interviu acordat jurnaliştilor. Dragnea a încercat să ducă în derizoriu acţiunile DNA, dând exemplu dosarul penal al lui Gabriel Oprea. Mai exact, a spus Dragnea, ” lui Gabi Oprea i s-a făcut dosar penal pentru că a câştigat minute în trafic” cu referire la acuzaţia de ucidere din culpă. ” Sunt legi care aduc mai bine românilor, de exemplu reducem nişte taxe, eventual mărim nişte salarii, oamenii ăia câştigă nişte bani…o parte dintre ei s-ar putea să îi voteze pe cei care au făcut legile, nu este acelaşi lucru? S-a câştigat capital electoral prin foloase necuvenite. Există un caz la Brăila, când s-a considerat folos necuvenit, iar lui Gabi Oprea i s-a făcut dosar penal pentru că a câştigat minute în trafic. Se pune tot mai multă unsoare, ca viteza să fie şi mai mare, să nu ne împiedicăm pe pantă. Numai poporul poate să oprească asta prin vot, să voteze cu nişte oameni care vor să pună o rânduială în ţară” a declarat Liviu Dragnea la RTV. Dragnea a comentat şi un nou dosar  în care este implicat Victor Ponta. ” Dacă, de exemplu, când se fac listele, merg împreună la o terasă şi beau o bere şi face cinste un consilier, apoi ajunge pe listă… asta nu e folos necuvenit? Cred că am început să alunecăm pe o pantă periculoasă, se poate cerceta orice decizie în interiorul unui partid, e totuşi o decizie internă a unui partid. Duminică ajung în Maramureş la o mare sărbătoare, probabil o să câştig simpatia măcar a unuia…e folos necuvenit? Au probleme cei care au organizat petrecerea?” a ironizat Dragnea acţiunile DNA.

sursa – aktual24.ro

sursa foto – BZC.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor