logo
RNTV Live

Băsescu cere ancheta pentru ” porcii lui Dragnea”

basescu_4-465×390
Mihai Constantinescu

Liviu Dragnea a fost atacat dur de fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, chiar în plenul reunit al Parlamentului, în cadrul dezbaterilor privind “gaura” din bugetul mandatului lui Dacian Ciolos, afirmând că mai bine s-ar face o comisie de anchetă pentru ferma de porci din Teleorman, deţinută de fiul preşedintelui PSD”. decât o comisie de anchetă pentru bugetul Cioloş.

HotNews.ro a dezvăluit, vineri, că Ştefan Valentin Dragnea a devenit, în aprilie 2014, acţionar al combinatului de porci iar potrivit contractelor de la Registrul Comerţului a preluat pachetul majoritar pentru doar 500 de lei (110 euro).Din subvenţii de la Uniunea Europeană au fost câştigaţi bani în valoare de peste 3.000.000 de euro in ultimii trei ani.

Astăzi a fost dezbătut în plen raportul realizat de comisia de ancheta parlamentară privind rectificarile bugetare realizate de premierul Dacian Cioloş, cunoscutp opiniei publice drept ancheta pentru “gaura”, după ce s-a afirmat că a fost găsit o gaură în buget de 10 miliarde si de aceea se impune o anchetă.

Comisia a fost infiinţată pe 16 ianuarie şi a fost catalogată de Ciolos drept un demers populist.

Raportul realizat de comisie urma să fie votat astăzi, însa Dragnea a propus retrimiterea la comisie, care a fost votată votat cu 201 voturi pentru şi 81 împotriva.

sursa http://www.hotnews.ro/stiri-politic-21675098-basescu-catre-dragnea-decat-comisie-ancheta-pentru-bugetul-dlui-ciolos-mai-bine-comisie-ancheta-pentru-ferma-porci-din-teleorman.htm?nomobile=

foto cu caracter ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor