logo
RNTV Live

Preferaţi să petreceţi concediul de litoralul bulgăresc? Doi români nu vor mai călca pe acolo. Este incredibil ce li s-a întâmplat

litoralul bulgăresc Concediu distrus/ foto cu caracter ilustrativ, sursa Sport.ro
Mihai Constantinescu

Concediu distrus

Preferaţi să petreceţi concediul de litoralul bulgăresc? Doi români nu vor mai călca pe acolo şi asta pentru că vacanţa lor a fost distrusă din prima zi de şedere. Maşina în valoare de 20.000 de euro le-a fost furată din parcarea hotelului. Supravegherea video nu i-a deranjat pe hoţi.

Soţii Brandiburu şi cei doi copii s-au cazat  într-un complex hotelier din Sveti Vlas. Chiar în prima noapte de vacanţă le-a fost furată maşina din parcarea hotelului. Lovitura dată de hoţi a fost surpinsă de camerele de supraveghere

Am văzut filamea. Au venit trei băieţi cu şapca pe cap, cu veste reflectorizante, se tot uitau aici la recepţie dacă e cineva. 22 de minute a durat, i-a spart butucul, a făcut o cheie pe loc şi a plecat cu maşina, a decalart pentru Digi24.ro Anca Brandiburu.

Soţii acuză personalul complexului hotelier de neglijenţă Aceştia susţin că poarta parcării a rămas deschisă pe timpul nopţii.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/hotelurile-inscrise-in-program/

Imediat au alertat şi poliţia. La scurt timp au fost anunţaţi că  actele şi paşapoartele copiilor au fost găsite într-o geantă aruncată la gunoi.

Rămâne de văzut dacă maşina le va fi recuperată. Cert este că dacă preferaţi litoralul bulgăresc este mai bine să uitaţi de maşina personală pentru a nu avea astfel de neplăceri. Orice alt mijloc de transport este de preferat în locul autoheviculului de familie.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa Digi24.ro

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor