Lista localităților care primesc fonduri de la Consiliul Județean Prahova

Sursă foto: Consiliul Județean Prahova
angajare

Consiliul Județean Prahova a alocat o sumă de peste 5,8 milioane de lei pentru derularea de proiecte de infrastructură în șase localități din Prahova.

Printre proiecte se numără reabilitarea unor străzi, dotarea unui centru medical, reabilitarea rețelei de apă, dar și înființarea unui parc. Consiliul Județean Prahova a alocat, din bugetul județului, suma de 5.810.000 lei pentru contractele de asociere ce vor fi încheiate pentru realizarea acestor obiective.

Astfel, CJ Prahova a alocat fonduri pentru cofinanțarea unor proiecte de infrastructură derulate de primăriile din Câmpina, Comarnic, Adunați, Cornu, Dumbrăvești și Valea Călugărească, notează ZiareLocale24.ro.

Lista sumelor acordate

  • Câmpina – 1.750.000 de lei (reabilitarea străzilor Alexandru Vlahuță, Tg Mureș, Muncii, Independenței și modernizare străzii Fagului).
  • Comarnic – 2,2 milioane de lei – înființare parc în orașul Comarnic
  • Adunați – 100.000 de lei – dotare Centru Medical comuna Adunați
  • Cornu – 500.000 de lei – Modernizarea și automatizare instalații utilități Școala Gimnazială „Profesor Stănescu Cristea, din comuna Cornu, județul Prahova
  • Dumbrăvești – 600.000 de lei – Modernizare rețea de apă prin construire bazin și stație de pompare în comuna Dumbrăvești
  • Valea Călugărească – 700.000 de lei – Modernizare punte pietonală peste râul Teleajen, sat Pantazi.

Sursă: ZiareLocale24.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here