logo
RNTV Live

Lipsa de încredere a ploieștenilor în actuala clasă politică din județul Prahova se adâncește/VIDEO

Mihai Constantinescu

Lipsa de încredere a ploieștenilor în actuala clasă politică din județul Prahova se adâncește

Nu e de mirare astfel ca numărul ploieștenilor care și-au pierdut încredere în politicienii prahoveni și nu numai este din ce în ce mai mare. Acesta este de fapt un revers al medaliei în condițiile în care promisiunile electorale nu au fost onorate de cele mai multe ori.

Lipsa de încredere a ploieștenilor în actuala clasă politică din județul Prahova se adâncește

Lipsa de încredere a ploieștenilor în actuala clasă politică din județul Prahova se adâncește pe zi ce trece. Practic traversăm o adevărată criză și în acest sens, ceea ce ar trebui să-i pună serios pe gânduri pe liderii marilor partide.

Motivul pentru care oamenii susțin că și-au pierdut încrederea în clasa politică este cât se poate de simplu: multe promisiuni în campania electorala care, din păcate, nu au fost onorate.

În contextul în care au rămas doar doi ani până la primele alegeri, ceea ce spun oamenii ar trebui să le dea de gândit serios tuturor liderilor formațiunilor politice nu doar din Prahova, ci din România.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor