logo
RNTV Live

Lipsă de cvorum în ședința cu repetiție a Consiliului Local (VIDEO)

IMG_20160820_121432_resized_20160820_011848455
Cristian Anghelescu

Ședința Consiliului Local Ploiești programată astăzi, de la ora 12:00, la sala de profil din cadrul Palatului Administrativ, etajul 1, având pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind transmiterea dreptului exclusiv de exploatare și de folosință asupra mărcii FC Petrolul Ploiești, s-a revocat din lipsa cvorumului. Au fost prezenți doar cei 9 consilieri ai PNL iar reprezentanții PSD, ALDE și PMP au absentat. Astfel, ședința s-a dovedit nestatutară, fiind utilă o prezență de minim 14 aleși iar ca proiectul să treacă ar fi fost necesare două treimi din adeziunile celor prezenți.

“Prezența de astăzi spune multe vizavi de interesul celor care ar fi trebuit să fie prezenți la această ședință. Consider că se întruneau suficiente elemente de legalitate pentru ca proiectul să fie votat în forma propusă” a spus primarul Adrian Dobre la finalul ședinței, sub tirul întrebărilor venite din partea zecilor de suporteri dezamăgiți.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor