logo
RNTV Live

Limbaj de politician: “A paradit-o (*pe Andreea Cosma) Portocală sau nu?”

Foto cu caracter ilustrativ
rnews

La o zi după ce a făcut aluzii sexuale în Camera Deputaţilor, la adresa Ralucăi Turcan, deputatul PMP Corneliu Bichineţ recidivează. Într-un discurs de la tribuna parlamentului, deputatul de Vaslui a făcut o referire obscenă la adresa deputatei Andreea Cosma.

Făcând  referire la Mircea Negulescu, pe care l-a numit “bărbat prost”, Bichineţ şi-a exprimat curiozitatea dacă fostul procuror DNA, zis “Portocală”, a “paradit-o” sau nu pe deputata PSD Andreea Cosma, cea care a fost victima hărţuirii sexuale din partea lui Negulescu.

“Domnule, despre colega noastră de aici, de la PSD, care a devenit vedetă națională. Cosma. Este cumva aici? Că vreau să știm, până la urmă, am o nedumerire, nu masculină, nu de ordin freudian, până la urmă, acel păcătos Portocală, care s-a dovedit și un bărbat foarte prost, a paradit-o sau nu a paradit-o?”, a afirmat Bichineţ.

Citește continuarea pe:

https://www.stiripesurse.ro/scene-halucinante-in-parlament-deputat-despre-andreea-cosma-a-paradit-o-portocala-sau-nu_1250260.html

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor