logo
RNTV Live

Limbaj de mahala ! Cum vorbește un șef de la EVZ

evenimentul-zilei-traian-basescu
rnews

Un schimb de replici demn de mahalalele cele mai rău famate s-a purtat pe Facebook între Mirel Curea, prim redactor-șef adjunct la Evenimentul Zilei și mai mulți comentatori. Schimbul de replici a venit în urma unui text postat pe contul de Facebook al Simonei Ionescu, un articol intitulat „Rețeaua Soroș. Bani „albi” pentru Politicienii și ONG-urile care se implică în viața politică din România”.

„Iar a fătat găina de la evenimentul pui vii!”, a scris un cititor pe pagina de Facebook a Simonei Ionescu, redactor-șef la EVZ. Curea a răspuns sec: „Înaintea ei, însă, a fătat mă-ta!”

„Nu știu ce fumează cei de la EVZ, dar vreau și eu…”, a comentat un alt cititor. Același Mirel Curea a răspuns: „Nu are rost să vă apucați de fumat, rămâneți la supt.”

În urma acestor replici care te lasă fără cuvinte din partea unui reprezentant al unei publicații cu ”nume” în peisajul presei naționale, putem deduce că ori EVZ vrea să se reprofileze și să devină tabloid sau să publice un dicționar de înjurături.

Sursa: ziarul incomod

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor