logo
RNTV Live

Liftiera unui spital, acuzată că a cerut din cadourile copiilor bolnavi de cancer

sursă Facebook
Mihai Constantinescu

Liftiera unui spital, acuzată că a cerut din cadourile copiilor bolnavi de cancer

Un inginer din Craiova  a mers azi împreună cu mai mulţi tineri la Secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean din Craiova, pentru a duce cadouri şi dulciuri copiilor internaţi acolo.

Femeia care i-a ajutat să urce cu liftul până la etajul unde ar fi trebuit să ajungă toate cadourile a cerut unul dintre cadouri, motivând că, de câte ori se vine cu daruri, prima plasă se dă lifitierei.

Pentru că nu a primit nimic, le-a adresat cuvinte jignitoare, spunându-le, la final, că speră ca la întoarcere să nu ia liftul în care se află ea.

Toată întâmplare a fost povestit pe Facebook, de Victor Mihăescu

Gestul a fost aspru taxat de internauți.

“Dumnezeule mare…postul de liftiera ar trebui desfiintat ( nici un spital privat nu are asa ceva)….si ar trebui tras la raspundere directorul spitalului pt ca oamenii din echipa lui fac asa ceva!!!!”, a comentat cineva.

 

“Durerea de a fi bolnav, neputincios sau de a avea o ruda bolnava in spital, poate oricind sa fie marita de lipitorile care lucreaza in spitale. De obicei, cei mai marunti sint cei mai lipsiti de suflet”.  a comentat și o altă persoană

 

“Trebuie sesizat directorul spitalului, altfel,va continuă să ceară cu aceeași nesimțire, toată viața”, a spus cineva.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor