Liceele îşi prezintă oferta educaţională. Vezi când şi unde are loc BURSA DE VALORI EDUCAŢIONALE

cautam-reporteri-republikanews

Toate liceele din municipiul Ploieşti participă de astăzi la Bursa de valori educaţionale, în cadrul căreia, fiecare unitate de învățământ liceal din Ploiești își va expune oferta educațională pentru anul școlar 2017 – 2018.

Pentru a fi cât mai pe gustul elevilor, liceenii vor fi cei care le vor explicat viitorilor absolvenţi de clasa a VIII-a de ce să aleagă un liceu sau altul.

just insolv sprl

Deschiderea oficială a evenimentului are loc astăzi începând cu ora 13.00 şi  va fi  găzduit de Sala Coloanelor din Palatul Culturii Ploiești, în perioada 22 – 25 mai a.c.

Marți, 23 mai şi miercuri, 24 mai, în intervalul orar 12.00 – 13.30, vor fi organizate conferințe – dezbatere cu tema “Starea de bine a tinerei generații, astăzi pentru viitor!”, la care şi-au anunțat participarea scriitoarea Aurora Liiceanu, conf. univ.  dr. Ovidiu Gavrilovici – psiholog, Loredana Dinu – campioană olimpică scrimă,  Adina Popescu – jurnalist şi Silvia Bucur – președinte Fundația PRAIS.

Bursa valorilor educaţionale este organizată de către Primăria Municipiului Ploiești, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Prahova şi Fundația Prais.

sursa foto cnnsploiesti.blogspot.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here